Scrisoare lui Mos Craciun

Cine nu a dorit sa-i scrie in direct lui Mos Craciun pentru a fi sigur ca tot ceea ce-si doreste va fi adus sub bradul de Craciun? Acum portalul iTalk Romania iti da posibilitatea sa-i scrii o scrisoare lui Mos Craciun cu ce cadouri iti doresti, cu siguranta le vei primi. Tot ce trebuie sa faci este sa ii scrii ce anume iti doresti si mai ales sa-i spui de ce crezi tu ca meriti un cadou de la Mos Craciun. Ai fost cuminte? Ai facut fapte bune? Povesteste cat mai p elarg si mosul iti va indeplini dorinta.

Cum scriu o scrisoare lui Mos Craciun

Primul pas pentru a scrie o scrisoare lui Mos Craciun este sa fii sigur(a) ca parintii tai sunt de acord cu tine, adica si ei cred ca ai fost cuminte [ daca ai facut ceva sotii - dar inca parintii tai nu stiu - recunoaste cat mai repede], apoi sune ce anume cadou ai dori sa primesti de la Mos Craciun. Cu cat vei scrie mai repede scrisoarea, cu atat vei primi mai sigur cadoul, pentru ca asa cum stii, mai sunt si alti copii care ii scriu zilnic lui Mos Craciun o scrisoare, in care spun ce fapte bune au facut, iar mosul are timp sa verifice daca este adevarat sau nu ceea ce i-ai spus tu in scrisoare.

Care este adresa lui Mos Craciun

Adresa lui Mos Craciun este: Laponia, Casa lui Mos Craciun, strada cu zapada, numarul 3. La numarul 1 locuiesc elfii, iar la numarul doi piticii care ajuta la incarcat sania lui Mos Craciun cu jucarii si bunataturi, pentru copii cuminti. Nu este nevoie sa pui scrisoarea la posta, e suficient sa-i scrii mai jos, sa-ti treci numele si adresa de email corecta – s anu incerci sa-l pacalesti pe Mos Craciun, risti sa nu primesti cadouri nici anul acesta, dar nici la anul, iar el este prieten cu Mos Niculae, fratele sau de fapt, si asa vei ajunge sa te faci de rusine in toata Laponia.

O veste buna pentru toti copii din Romania: Mos Niculae – fratele lui MOs Craciun s-a mutat din acest an in Romania! Asa ca va ajunge la tine mult mai repede decat in alti ani, e cazul sa nu uiti nici o fapta buna si sa le povestesti chiar aici! Apoi sa postezi povestea si pe pagina ta de FaceBook, ca sa stie toata lumea, ca copil cuminte ai fost tu! Ai grija ce-ti doresti, caci Mos Craciun nu poate schimba cadourile dupa ce a primit scrisoarea de la tine, prin urmare, ce ai cerut aceea o sa primesti.

Cum ii scriu o scrisoare lui Mos Craciun

Cum ii scriu o scrisoare lui Mos Craciun

Advertisement

No comments.

Leave a Reply