BIANCA DRAGUSANU MAGAZIN DE HAINE ONLINE BBY.ro

Am vazut ca o gramada de lume s-a pus pe cumparat produse recomandate de Bianca Dragusanu, inse ce te faci faca nu vrei sa cumperi online (desi parerea mea este ca e cel mai comod sa stai in fata PC-ului si sa rasfoiesti printre produse, apoi click si gata), mai ales daca esti fanul Biancai Dragusanu, aici iar trebuie sa fac o paranteza, arata super.

In cazul asta, nu ai de facut decat o singura alegere, sa mergi in bucuresti, sa intri in unul din cele 10 magazine care vand produse promovate de Bianca Dragusanu.

Cel mai indicat ar fi sa intri direct in BBY Factory Store de pe B-dul Dacia nr. 37 Sector 1, fiind si cel mai in centru, desi depinde cu ce veniti si de unde.

Ar mai fi inca un magazin, care la fel este al Biancai, aici gasind si cea mai variata oferta, sau cel putin asa spuncei care au fost si au vizitat magazinul. Adresa sa este BBY Factory Store IDM Basarab D78 Sector 1.

Pentru cei ce nu pot veni la Bucuresti, ramane varianta online, de care eu, asa cum spuneam si mai devreme sunt din ce in ce mai incantata.Eu am cumparat de doua ori din colectia Fashion, recomandata de Bianca Dragusanu, pot zice ca am fost mai mult decat multumita, in 3 zile am primit coletul, l-am desfacut si am platit ramburs. Mai simplu nu se poate, mai ieftin nici atat! Si pot sa ma laud ca sunt la moda, imi sta bine si am haine de calitate! Oricum, dca amai ajung in Bucuresti, voi intra in unul din cele doua magazine BBY Factory, macar sa probez cateva din rochiile expuse!

Advertisement

No comments.

Leave a Reply